Back to top

Játékmenet

A játék művelésével kapcsolatos leírások, tippek, trükkök

Többjátékos kiszolgáló parancsai

A többjátékos kiszolgálón gyakran adódhat olyan helyzet, amikor a szép grafikus kezelői felület cserbenhagy minket, és a feladatot parancsok segítségével kell megoldanunk. Ezeket a parancsokat gyűjtjük most össze. (A hibakeresési módot ebben a részben nem tárgyaljuk, mivel az jóval terjedelmesebb és nem a játékhoz, hanem a fejlesztéshez kapcsolódik.)

Tudástár: 

Fejlettebb taktikák

A fejlettebb taktikák írás a nemzetközi Wesnoth Wikin szereplő cikk magyarra fordított verziója. A fordítás készült: 2009. 03. 09.

A fejlettebb taktikák kifejtésénél feltételezzük, hogy megismerkedtél már a játékkal, tudod hogyan mozgasd egységeidet a csatamezőn, és most bepillantást szeretnél nyerni, hogyan járj túl a mesterséges intelligencia és más emberi játékosok eszén. Néhány taktika csak bizonyos helyzetekben eredményes, és használata butaság lehet más esetekben. Válaszd ki azokat, amik illenek a küzdőstílusodhoz. Legyalulod az ellenséget puszta túlerővel, vagy néhány ügyesen választott magasabb szintű egységgel végzel velük? Kedvelsz belebújni egy nemzetség bőrébe? Sok küldetést akarsz játszani, vagy pedig egyet újra- és újra, amíg nem éred el a tökéletes játszmát?

Tudástár: 

Alapvető taktikák

Az alapvető taktikák írás a játékkal érkező Wesnoth kézikönyv egyik fejezete. A következő alapvető harci elvek és tippek a wesnothi harci veterán karrieredet hivatottak beindítani. Az apró, konkrét példák lazán köthetőek a "Trónörökös" hadjárathoz.

Tudástár: 

Letölthető hadjáratok

A hadjáratok kiválasztása ablakban található a "Szerezz be további hadjáratokat..." opció, amit kiválasztva egy hosszú listát kapunk mindenféle dologról.

Tudástár: 
Feliratkozás RSS - Játékmenet csatornájára