Back to top

Portál

Image: 

Újra elérhető a portál

A portált március végén kikapcsoltuk egy Drupal biztonsági hiba miatt. A mai napon a portál új, Drupal 7-es verziója elfogadható állapota került, ezért újra elérhetőek lettünk. A portálon még sok kisebb-nagyobb hiba van, amiket folyamatosan javítok majd. A hibákat a Drupal 7 fórum témában gyűjtsük össze, segítsetek benne ti is.

Hírek: 

Új oldalak a honlapon...

:D Örömmel tudatom, hogy amióta megújult 2012 szeptembertől a Magyar Wesnoth Közösség internetes felülete és harmadmagammal szerkesztő lettem, azóta folyamatosan nézegettem át az oldalakat, tartalmakat, és el is kezdtem szerkeszteni őket. Már számos oldal át lett nézve és frissítve, viszont további átnézésre és frissítésre van szükség, mely az idő haladtával meglesz.

Hírek: 

Új fórum tesztelése

Az előzetes tervekhez képest megcsúszva, de elkészült a Drupal alapú teszt fórum. Ha van egy kis időtök, teszteljétek a következő funkciókat:

  • a teszt fórumban megfelelően látszódnak a szövegek (nincsenek benne kóbor bbcode maradványok, pl. [*][/*])
  • a csatolmányok letölthetőek, és a letöltés számláló megfelelően működik
  • a szavazások látszódnak, működik a szavazás
  • a privát üzenetek maradék nélkül át lettek mentve
  • új tartalom és hozzászólás beküldésekor az alakhű szerkesztő megfelelően működik

Az észrevételeket a régi fórum A portál 2012-es ráncfelvarrása témába írhatjátok. Fontos, hogy továbbra is a régi fórum az oldal hivatalos fóruma, a teszt fórumban található tartalmak a tesztelés során törlődhetnek!

Hírek: 

Magyar Wesnoth Ranglista

Útjára indítottuk a Magyar Wesnoth Ranglistát, amit megtaláltok a Torna menüpont Ranglista almenü alatt. A pontszámok a 2009. évi bajnokság és az idei két torna eredményei alapján lettek kiszámolva. A számítási rendszert yanosz dolgozta ki, ezt ezúton is köszönjük! A teljes táblázat a használt képletekkel elérhető a fórumban a 2010 tornák, II. torna társalgó témában.

Hírek: 

Felhasználói regisztráció változások

A fórumban megjelenő kéretlen reklámok az ellenőrző kód szigorítása ellenére sem szűntek meg, ezért az új felhasználók regisztrációját a rendszergazdák ezentúl kézzel ellenőrzik. Naponta többször vizsgáljuk a regisztrációs kérelmeket, de az esetleges késlekedésekért az új felhasználók türelmét kérjük.

Hírek: 

Visszajátszások feltöltése

A visszajátszások feltöltése működik!
A visszajátszások feltöltésével problémák merültek fel, ezek javítása még folyamatban van, addig nem tudtok új visszajátszásokat feltölteni!

Elkészült a visszajátszások feltöltése modul, így ezentúl bármilyen érdekes visszajátszást fel tudtok tölteni az oldalra. Belépés után megtaláljátok a beküldő űrlapot a Tartalom beküldése Wesnoth visszajátszás menüpont alatt (ugyanide tudtok eljutni a Bajnokság mérkőzések menüpont alól, ha a saját meccseitek alatti linkre kattintatok, és ebben az esetben a lényeges adatokat a gép kitölti helyettetek). A bajnokság mérkőzéseinek beküldése is ezen az oldalon fog zajlani. Típusnál válasszátok ki a megfelelőt, ezután megjelenik még néhány mező, ahol a mérkőzés típusának megfelelő adatokat kell megadni. A bajnokság visszajátszásai rögtön megjelennek az oldalon és a pontszám is el lesz könyvelve, de amíg egy bíró nem ellenőrzi a visszajátszást zölden fog megjelenni az oldalon. Csak a II. forduló visszajátszásaival kell foglalkoznotok, az előző forduló meccseit folyamatosan töltöm fel.

Hírek: 

Honlap változások

A karbantartás nem sikerült annyira látványosra, mint ahogy terveztem, de a mélyben már elkezdődtek a változások. Az oldal immár felhasználó- és keresőbarát címeket használ, lecsiszoltam az oldal kinézetét és a tudástár is visszakerült a főmenübe. Még rengeteg újítás van tervbe véve, ezek folyamatosan kerülnek majd fel az oldalra, remélhetőleg nem ekkora kiesést okozva.

Hírek: 

Tavaszi karbantartás

Frissítés! 2009. április 28-án (kedden) 10 órától karbantartás lesz a honlapon 16 órától szerda reggelig a Barack szerver adatmentés miatt leáll. Az oldal semmilyen formában nem lesz elérhető!

A honlap frissítése vagy szerdára vagy csütörtökre tolódik. A tavaszi nagytakarítás a portál minden egyes részét érinti, ezért le kell hogy zárjam. Igyekszem a lehető legalaposabban előkészíteni mindent, de a technika patás kabalájának nem véletlenül karikás a szeme, ezért akár 4-5 órán keresztül is elérhetetlen lehet az oldal. A bajnokság következő fordulója is ezután kerül kihirdetésre de kedden szerda vagy csütörtök este már biztosan játszhatjátok az új meccseket.

Hírek: 
Feliratkozás RSS - Portál csatornájára