Bajnokság

Lezárult a 2017. évi Magyar Wesnoth Bajnokság!

Bajnokság

A tegnapi nappal lejátszásra került a speciális, 3 személyes döntő minden meccse, így véget ért a 2017-es Magyar Wesnoth Bajnokság. Mindenkinek köszönjük a részvételt, illetve potyi-HUN játékosnak a szervezést, aki a Bajnokságot az utolsó forduló kivételével levezette.
Az elért eredményekhez gratulálunk.

Lehet jelentkezni a 2017-es Magyar Wesnoth Bajnokságra!

Bajnokság

Játékosok, figyelem!

Megnyílt a jelentkezés a 2017-es Magyar Wesnoth Bajnokságra. Ezt a Saját adatokat megnyitva (tehát regisztrálni kell a fórumra), a Szerkesztés menüpontot, majd a Bajnokság jelentkezést választva tudjátok megtenni. A versenyre mindenkit várunk!

A Szabályzat és a rendszer még alakítás, illetve megbeszélés alatt van, a beszélgetésbe a "2017-es Bajnokság rendszerének megbeszélése" fórumban kapcsolódhattok be.

Kétnapos orosz verseny

Bajnokság

igorbat99 kollégia úgy döntött, megmutatja, mi fán terem egy jó orosz rendszerű wesnoth verseny, és felhívást intézett a hivatalos fórumon. Egy az egy ellen, alapértelmezett korszakban játszódik, opcionális négyperces időkorláttal, és felér egy maratonfutással, mert két nap alatt kilenc meccset kell játszania, legalábbis annak, aki nem esik ki előtte (vagy nem pilled ki).

Lezárult a 2016. évi Magyar Wesnoth Bajnokság!

Bajnokság

A napokban véget ért a 2016-os Magyar Wesnoth Bajnokság. Minden résztvevőnek gratulálunk az elért helyezéséhez, hiszen az idei verseny különlegesnek és egyedülállónak számított abból a szempontból, hogy az összes résztvevő végigjátszotta a kötelező meccseket, nem volt egyetlen visszalépés vagy kizárás sem.

Kezdetét vette a 2016-os Magyar Wesnoth Bajnokság!

Bajnokság

A mai naptól, november 16-tól elindult a 2016. évi Magyar Wesnoth Bajnokság első fordulója! A játékosoknak a meccsekre 3 hét áll rendelkezésükre, november 16-tól december 7-ig, ahol a határidő szintén éjfél. Mindenkinek minden ellenfelével 2 meccset kell játszania. A versenyhez mindenkinek sok sikert és jó szórakozást kívánnak a szervezők!
Az első forduló beosztása elérhető a megfelelő fórumtémában:
http://wesnoth.fsf.hu/forum/tema/2397

Lehet jelentkezni a 2016-os Magyar Wesnoth Bajnokságra!

Bajnokság

Játékosok, figyelem!

Megnyílt a jelentkezés a 2016-os Magyar Wesnoth Bajnokságra. Ezt a Saját adatokat megnyitva (tehát regisztrálni kell a fórumra), a Szerkesztés menüpontot, majd a Bajnokság jelentkezést választva tudjátok megtenni. A versenyre mindenkit várunk!

A Szabályzat és a rendszer még alakítás, illetve megbeszélés alatt van, a beszélgetésbe a "2016-os Bajnokság rendszerének megbeszélése" fórumban kapcsolódhattok be.
A jelentkezés végének dátuma szintén hamarosan ki lesz hirdetve.

A gyakorlás bajnoka: Kinizsi!

Bajnokság

Nem sokkal ezelőtt SilverMage indított egy fórumos versenyt, én pedig szerveztem hozzá kiegészítésképpen egy felkészítő tréninget. Az eredményes felkészülést némileg nehezítette, hogy az általam gonoszul csak gyakorlófeladatnak nevezett rejtvények jóformán az egész közösségen kifogtak. Aztán jött egy bizonyos másik verseny, és az egész szépen elfelejtődött.

Három héttel később már senki nem sejtett semmit.

"Azt hiszem, értem a logikádat." - mondta Kinizsi a rejtvénynek. A rejtvényen szereplő Otto von Bismarck hitetlenkedve nézett rá vissza.

MWB 2015 helyzetjelentés...

Bajnokság

MWB 2015 helyzetjelentés és figyelmeztetés !
2015.11.28-án 07:13 állapot

hosszabbítás

Bajnokság

Bírói közlemény:

 

Értesítünk minden kedves bajnokság-résztvevőt, hogy 

 a bajnokság végét kitoljuk december 6.-ig (éjfélig).

(ez a mi ajándékunk Mikulás-napra Smile )

 

(MWB2015) 1. Közlemény

Bajnokság

KÖZLEMÉNY - FELTÖLTÉSEK !

Negusnyul jóvoltából elkészült a meccsfeltöltés lehetősége és az eredmények kimutatása a Bajnokság menüpont alatt:

Bejelentkezve kell lenni !

Tartalom átvétel