Wesnoth magyarul

Fordításvezető kerestetik – pályázat

Wesnoth magyarul

Mintegy 5 évnyi fordításkoordinálói munka, rengeteg feladat elvégzése, sok hiba kijavítás (és újak létrehozása), több remek fordítóval való közös agyalás, sok játék és öröm után elérkezettnek látom az időt, hogy a stafétabotot immár más kezébe adjam. Ezért pályázatot hirdetek a magyar Wesnoth fordítás koordinátori posztjának betöltésére. További részletek alább, vagy ebben a fórumtémában találhatóak.

A pályázat benyújtásának határideje október 15.!

 

Többjátékos kiszolgáló parancsai magyarul

Wesnoth magyarul

Felkerültek a többjátékos kiszolgálón használható parancsok a tudástárba. A parancsok ismerete megkönnyíti a számítógépes játékosok ki/bekapcsolását, a játékosok cseréjét, és a zavaró tényezők kiküszöbölését. Mindenkit szépen megkérek, hogy az egyes parancsokkal ne éljen vissza!

Hosszú idő után ismét teljes a játék honosítása!

Wesnoth magyarul

Tisztelt Wesnoth Játékosok!

Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem nektek, hogy hosszú-hosszú idő után az 1.6.0-ás verzió lesz az első stabil verzió, mely az utolsó szóig mindenhol magyarul szól hozzánk. Az 1.0-ás Wesnoth (2005 őszén) volt az utolsó fő (nem hibajavító) verzió, melyre ugyanez igaz volt. Személy szerint a csapathoz való csatlakozásom (2007. március) óta várom ezt a pillanatot.

Taktikai útmutatók magyarul

Wesnoth magyarul

Elkészült az alapvető és a fejlettebb taktikák útmutatójának magyar fordítása. A fordítások elérhetőek a tudástár játékmenet alfiókjában. Az alapvető és a fejlettebb taktikákat különválasztva találjátok meg. A honlapon való böngészésen kívül letölthetitek az útmutatókat egyben egy PDF fájlban. Remélem hasznotokra válik a bajnokság előtt, tanulmányozzátok kedvetekre! A kérdéseket és észrevételeket a fórumba várom.

Csatlakoztunk az openscope projekthez

Wesnoth magyarul

Az openscope projekt célja, hogy a különböző szoftverek magyar honosításait egybegyűjtse, így segítve az amúgy szerteágazó fordítási munkákat. Mi is csatlakoztunk ehhez a projekthez, így mostantól a játék honosításával kapcsolatos hibákat az openscope hibabejelentő oldalon tudjátok elküldeni.

Wesnoth CD Borítók

Wesnoth magyarul

Egy lelkes Wesnoth rajongó - Somesz - készítette e két remek CD borítót. Magyar és angol nyelven érhetők el, a borítók kinyomtathatók. Azoknak javaslott, akik profi szinten szeretnék tárolni a Wesnoth-ot, de mindenféleképpen megér egy pillantást!
Wesnoth CD Boríró - Magyar
Wesnoth CD Borító - Angol
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Vasárnap esti játék

Wesnoth magyarul

Mindenkit szeretettel várunk egy kis játékra!
Időpont: minden vasárnap este 7 órától
Találkozó: a wesnoth.fw.hu portál chatjében
Az első játékot most vasárnap, november 13-án tartjuk, majd ha semmi nem jön közbe, akkor minden héten megismételjük. A játék típusát helyben döntjük el, a megjelentek számától függően.

Befejeződött a játék fordítása

Wesnoth magyarul

A játék magyar fordítása elérte a 100%-ot! Így a 0.9.7, és az azután megjelenő verziók, minden része magyarul fog hozzánk szólni. Ez nem érinti a letölthető hadjáratokat, amelyek fordításában még mindig lehet segédkezni. További információért a magyar honosítási munkáról kattints ide!

Tartalom átvétel