Back to top

Visszajátszások feltöltése

A visszajátszások feltöltése működik!
A visszajátszások feltöltésével problémák merültek fel, ezek javítása még folyamatban van, addig nem tudtok új visszajátszásokat feltölteni!

Elkészült a visszajátszások feltöltése modul, így ezentúl bármilyen érdekes visszajátszást fel tudtok tölteni az oldalra. Belépés után megtaláljátok a beküldő űrlapot a Tartalom beküldése Wesnoth visszajátszás menüpont alatt (ugyanide tudtok eljutni a Bajnokság mérkőzések menüpont alól, ha a saját meccseitek alatti linkre kattintatok, és ebben az esetben a lényeges adatokat a gép kitölti helyettetek). A bajnokság mérkőzéseinek beküldése is ezen az oldalon fog zajlani. Típusnál válasszátok ki a megfelelőt, ezután megjelenik még néhány mező, ahol a mérkőzés típusának megfelelő adatokat kell megadni. A bajnokság visszajátszásai rögtön megjelennek az oldalon és a pontszám is el lesz könyvelve, de amíg egy bíró nem ellenőrzi a visszajátszást zölden fog megjelenni az oldalon. Csak a II. forduló visszajátszásaival kell foglalkoznotok, az előző forduló meccseit folyamatosan töltöm fel.

Hírek: 

Hozzászólások

Tartalom beküldése regisztráció nélkül?

A főlapon bejelentkezés nélkül is lehet "tartalmat", visszajátszást beküldeni. Szerintem ez "biztonsági" kockázatot jelent (spam stb.), javaslom, hogy csak felhasználók tudjanak tartalmakat feltölteni.


Üdvözlettel:
Kádár-Németh Krisztián (alias Rudanar_Firmus)
Wesnoth magyar fordítócsapat vezetője (2007-2013)

Köszönöm, ezt is meg fogom

Köszönöm, ezt is meg fogom nézni.


"If you don't want to be replaced by a computer, don't act like one." - Arno Penzias

Minden működik!

Jelentem, nálam most minden működik! :) Jó a feltöltés, letöltés, megjegyzés, bírói funkció. :)
Köszönet érte!


Üdvözlettel:
Kádár-Németh Krisztián (alias Rudanar_Firmus)
Wesnoth magyar fordítócsapat vezetője (2007-2013)