Back to top

Tavaszi karbantartás

Frissítés! 2009. április 28-án (kedden) 10 órától karbantartás lesz a honlapon 16 órától szerda reggelig a Barack szerver adatmentés miatt leáll. Az oldal semmilyen formában nem lesz elérhető!

A honlap frissítése vagy szerdára vagy csütörtökre tolódik. A tavaszi nagytakarítás a portál minden egyes részét érinti, ezért le kell hogy zárjam. Igyekszem a lehető legalaposabban előkészíteni mindent, de a technika patás kabalájának nem véletlenül karikás a szeme, ezért akár 4-5 órán keresztül is elérhetetlen lehet az oldal. A bajnokság következő fordulója is ezután kerül kihirdetésre de kedden szerda vagy csütörtök este már biztosan játszhatjátok az új meccseket.

Hírek: 

Hozzászólások

Esetleges pótmeccsek miatti késlekedés?

Hát, remélem, hogy a továbbjutók névsora addigra kialakul, mert rengeteg játékos még egyáltalán nem is játszott idáig (jó, aki a zárásig egy meccset sem tud fölmutatni, azzal nem vesződünk) és lehet, hogy még lesznek pótmeccsek... De reméljük a legjobbakat...
Köszönjük a munkálatokat, Udi!
Akkor a visszajátszások direktben feltölthetőek lesznek a meccsek eredményei mellé?


Üdvözlettel:
Kádár-Németh Krisztián (alias Rudanar_Firmus)
Wesnoth magyar fordítócsapat vezetője (2007-2013)

Igen, úgy lesz ahogy

Igen, úgy lesz ahogy megbeszéltük. Ha nem is lesz meg a továbbjutók névsora az nem baj, de a sorsoláshoz minden készen fog állni :).


"If you don't want to be replaced by a computer, don't act like one." - Arno Penzias