Lehet jelentkezni az 5. Wesnoth Magyar Tornára!

Bajnokság

Mától, vagyis 2014. július 13-tól megnyílt a jelentkezés az 5. Wesnoth Magyar Tornára, a megfelelő fórumtémában! A megmérettetésre várunk minden lelkes játékost.

Jelentős változás a tornán, hogy bekerült a Khalifate is a választható fajok közé, amely a játék következő verziójában fog megjelenni. A tornához mindenképpen szükséges tehát a Default+Khalifate kiegészítő letöltése.

A jelentkezésre mától (július 13.) jövő szombat éjfélig (július 19.) van lehetőség.

A jelentkezés előtt (vagy után) mindenki alaposan olvassa el a "Torna" menüpont alatt található Szabályzatot!

Én pedig az újonnan jövőknek is ajánlanám figyelmébe: itt nem kell attól félni hogy esetleg túl kezdők vagytok, vagy leégtek és hasonló problémák... Nekünk is ezen túl kellett esni hogy megtanuljunk egyet és mást, csak ugye itt a különbség az, hogy mi segítünk nektek tanulni. Ha még a magam példáját vennénk alapul, akkor én is hány évet vesződtem vele hogy eljussak idáig? És most is itt vagyok mert szeretem ezt a játékot még annak ellenére is, hogy nem vagyok profi. Viszont pár fontos dolgot megtanultam a játékról köztük egyet fontosat: Az a vesztes és az utolsó aki meg sem próbálja.

Amikor a bajnokságon először játszottam akkor kiestem a selejtezőből (mondjuk nem vártam csodát), viszont a versenyszellem mellett fűtött a revans (visszavágás) vágya is, aminek annyi lett az eredménye hogy igen sokat tanultam, plusz még egy angol oldalon is felregisztráltam ahol mint a sakkban élő pontszámot adtak a játszott meccseim alapján (Ez lenne a wesnoth.gamingladder.info). Ha máshol nem is ott láthatjátok menyiszer vesztettem (a név ugyanez).

ikomizo képe
ikomizo
Szerkesztő
Csatl.: 2011. 11. 02.
Hely: Földön vagy föld alatt
Új hozzászólás