Horus a 2013-as Magyar Wesnoth Bajnok!

Bajnokság

Lezárult a 2013-as Magyar Wesnoth Bajnokság. A döntőt Horus és Krogen vívta, és végül (2009 után újra) Horus nyerte el a bajnoki címet. A második helyezett Krogen lett, harmadikként pedig yanosz léphetett fel a dobogóra. Gratulálunk nekik!

A helyezések:

1. Horus

2. Krogen

3. yanosz

4. darazsvadasz

5. lipk

6. ikomizo

7. szdik570

8. jftasz

9. pintercsabi

10. Rudanar

11. sahblabla

12. Cersei

13. Georgy (visszalépett), Wolfhunter18 (visszalépett)

14. Firzen95 (visszalépett)

15. negusnyul (visszalépett)

16. EyeScream (visszalépett), atomhead (visszalépett)

17. inuyasha (inaktív)

18. Uszos (inaktív), Imaginefighter (inaktív), Petorino (inaktív)

(A helyezések meghatározosánál elsősorban az számít, hogy a játékos hányadik fordulóig jutott el. Ha két játékos azonos fordulóban esett ki, és az adott fordulóban ugyanannyi pontot szereztek, akkor az összesítés alapján dől el a sorrendjük. Pontszámoktól függetlenül, aki végigjátszotta a meccseit, az mindig a visszalépettek előtt végzett, a visszalépettek pedig mindig az inaktívok előtt végeztek.)

Akkor én, mint az ezüstérmes, meg is tartanám bajnokságértékelő beszédemet!

Először is szeretnék hivatalosan is gratulálni Horusnak a Bajnoki címhez, megérdemelt győzelem volt! (Jó, meg magamnak is gratulálok. Laughing out loud)

Az idei bajnokság (vagyis már majdnem két hónapja nem az idei) szerintem különösen jól sikerült és ezen véleményem nem csak előkelő helyezésemnek köszönhető. Smile

Az viszont sokat adott hozzá a bajnoksághoz, hogy nagyobb konfliktusok nélkül le tudott menni, elmaradtak a viták. A tippjáték is különösen tetszett (köszönet érte yanosznak), bár ha jól tudom ilyen már volt korábban, csak akkor én még nem a Wesnothtal, hanem pöttyös gumilabdával játszottam. Volt azért újítás is, például ez a passzolásos dolog, ami szerintem a gyakorlatban is jól működött, nem ment vele el sok idő. (Bár talán egyszerűbb lett volna összeállítani egy külön térképcsomagot a bajnokságra, kiszelektálni a tipikus "passzpályákat.") Valamint a tavalyi évvel ellentétben idén zömében lementek az 5-8. helyekért folytatott meccsek, nem maradtak eldöntetlenül azok a helyezések sem.

Nekem eddig csak két bajnokságban volt részem, de szerintem ez jóval jobban sikerült, mint tavalyi, remélem jövőre is ilyen lesz, bár akkor már végezhetnék egyel előkelőbb helyen. Smile

Személyesen nekem még sokat dob az idei bajnokság értékelésén az, hogy igen sok barátot is szereztem az ideje alatt. Már eddig is meglehetősen sok kedves ismerősöm volt a közösségben, de idén ez szinte megduplázódott. (Gondolok itt Enin elvtársra és a griffes poénjaira, Sahblabla barátomra, vagy az újdonsült Bajnokra, döntőbeli ellenfelemre.)

Köszönet illeti még a szervezőket és a bírókat, negusnyulat és jftaszt. (Remélem jól írtam le, ha nem, bocsi. Laughing out loud)

Tudom, hogy kicsi a közösség meg minden, de hogyha jövőre is ilyen színvonalú lesz a bajnokság, akkor én már boldog leszek, és rám biztosan lehet majd számítani ezután is!

"A lion doesn't concern himself with the opinions of the sheep." - Tywin Lannister

Krogen képe
Krogen
Magyar Bajnok 2014
Magyar Bajnok 2016
Szerkesztő
Csatl.: 2012. 08. 09.
Hely: Morogor

Egyetértek az elöttem szólóval.Szerintem is jó bajnokság volt ,bár nekem nincs túl sok viszonyítási alapom Smile .Horusnak és Krogennek meg Yanosznak és a többieknek Imoginefigther-ig bezárólag pedig gratulálok!

A helyezések terén azonban lenne egy aprócska technikai szőrszálhasogatásom. Petorino miért került olyan előre? Tudomásom szerint Petorino nem játszotta le az összes meccsét (lágalábbis én nem tudom letölteni) míg  mondjuk Georgy vagy Wolfhunter szinte majdnem minden meccsét lejátszotta és egy késöbbi fordulóban léptek vissza. Nem mintha sok vizet zavarna ,de engem érdekelne az ok.

És egy kis kitekintés a jövőbe ... a tornák időpontjáról van valami infó?

mindenkori volt  Wesnoth-ügyi (korrupt) államtitkár-helyettes úr, (Knalgába száműzetettve folyó hó 32.-én)

Sahblabla képe
Sahblabla
Szerkesztő
Csatl.: 2013. 10. 26.
Hely: van hogy otthon, de van hogy nem

Na megnéztem, és igazad van a helyezésekkel kapcsolatban, mindjárt javítom is.

negusnyul képe
negusnyul
Adminisztrátor
Csatl.: 2008. 10. 28.

Eddig semmi... yanosznak is támadt egy ötlete és azt várjuk majd h mi is lene az.

ikomizo képe
ikomizo
Szerkesztő
Csatl.: 2011. 11. 02.
Hely: Földön vagy föld alatt
Új hozzászólás