PYRA-torna a hivatalos szerveren!

Azok számára, akik hiányolnák a tartalmas és kemény versenyeket, jó hírrel szolgálhatok: mai napon elkezdődött a jelentkezés a nemzetközi Pick Your Recruits Armageddon Tornára! Még korábban sohasem volt a hivatalos fórumon 1v1 verseny az alapértelmezetten kívüli korszakban, úgyhogy a mostani úttörönek számít. Az eseményen, amin az adminisztráció mellett jómagam is részt veszek, fel fog tűnni néhány igazi ladder-béli nagyágyú is, úgyhogy izgalomban hiány nem lesz.

Nem lesz hiánycikk továbbá: térképekből (több, mint 30 választható pálya), jutalomból (ezek szigorúan titkosak, menet közben derülnek majd csak ki), taktikázásból, cselvetésből és mindenféle eszementségből (mely utóbbiak szintén titkosak).

Ha kedvet érzel hozzá, nomeg rendelkezel a szükséges szintű nyelvtudással a többiekkel történő kommunikáció megteremtéséhez, az alábbi linkre kattintva elolvashatod a tudnivalókat és jelentkezhetsz:

http://forums.wesnoth.org/viewtopic.php?f=15&t=37397

Amennyiben pedig még nem ismernéd az érát, a Pick Your Recruits Armageddon megtalálható a hivatalos add-on szerveren, illetve a portálunkon és a link mögött találhatsz róla információt.

http://forums.wesnoth.org/viewtopic.php?f=19&t=32241

 

Jó szórakozást minden jelentkezőnek!