Milyennek értékeled a 2011. Évi Magyar Bajnokságot összességében?

Egyszerűen fenomenális volt. (Iróniával értendő)
6% (2 szavazat)
Jó volt.
3% (1 szavazat)
Nem volt rossz. Elmegy egynek.
6% (2 szavazat)
Most nem sikerült olyan jól. Hozzászólásban ki is fejtem, hogy miért.
9% (3 szavazat)
Borzalmas. Négyszer aláhúzva. Hozzászólásban ki is fejtem, hogy miért.
6% (2 szavazat)
Nem vettem részt az idei Bajnokságon.
62% (21 szavazat)
A véleményem ezektől eltér, ezért kénytelen vagyok hozzászólni.
0% (0 szavazat)
Szuper volt. Bárcsak ilyen lenne jövőre is.
9% (3 szavazat)
Összes szavazat: 34

Annak,hogy a szavazásnál a 4. lehetőséget választottam több oka is van.Neki is kezdek ezek kifejtésének:A legnagyobb probléma az egyeztetések nehézsége volt,emiatt csúszott sok forduló heteket.Ez visszavezethető egyeseknél a magánélet zsúfoltságára,másoknál arra,hogy korlátozott időt szántak a szabadidejükről a wesnothra.Habár az 1-1 hetes csúszásokhoz már hozzászokhattunk az eddigi bajnokságok során,ezen a bajnokságon volt a legerősebb ez a jelenség(példának okáért:mióta is húzódik a bajnoki döntő?).Másrészt gyakoriak voltak a konkfliktusok egyes személyek közt,ami rontotta az egésznek az atmoszféráját.Harmadrészt pedig a leginkább személyes ok:meguntam a játékot.Részben az egyeztetések nehézsége miatt,részben pedig amiatt hogy ez nálam mindíg megesik ha pár hónapig viszonylag rendszeresen játszom.Általában azért egy-egy bajnokság erejéig ki szokott tartani a lendület.Most nem tartott.Ez van,ezen nem tudok segíteni.Lezárásként annyit tudok mondani,hogy mindíg van egy első alkalom,de nembiztos hogy a második jövőre lesz,tehát jövőre is megér egy próbát jelentkezni,ha engedi az ember ideje.Szebb jövőt

berez képe
berez
Magyar Bajnok 2010
Csatl.: 2007. 07. 10.

Én a legelsőt választottam természtesen az ironia benne van. Csatlakozom Berez-hez teljesen egy véleményen vagyok vele a bajnokságról szoló résszel. Habár én végig játszottam de az utolsó játékaim nem úgy sikerültek. Ami a következő bajnokságot illeti én meggondolom hogy jelentkezzeke, mert én nem fogom az időt arra pazarolni, hogy az értelmetlen vitákat kelljen olvasni amiből az idén elég volt, és köszönöm többet nem kérek belőle. HELLO-t meg nem is említem.  

Nem tudom, még gondolkodom rajta...

Enin képe
Enin
Csatl.: 2007. 08. 04.

Sziasztok!Nekem személy szerint tetszett, sajnálom, hogy nem volt időm folytatni. Persze ebben az is benne van, h nekem ez volt az első. Meglátom, tudok-e jönni a következőre (ha lesz).

Farkas János

noodlay képe
noodlay
Csatl.: 2010. 12. 18.
Hely: Balassagyarmat

Borzalmas. Négyszer aláhúzva. Hogy miért? Mert még nincsen vége...A háttértörténet nagyjából annyi, hogy egy szokásosan limitált, éjfél körüli pillanatban hullafáradtan ránéztem az oldalra, hogy na most méltóztatott-e valaki megmozdulni. Megláttam a bajnokság végéről meg a győztesről értekező hírt... hatalmas megkönnyebbülés és már állítottam is le a gépet... azt azonban csak nemrégiben fedeztem fel, hogy 5. 6. 7. helyezettek természetesen fasorban sincsenek, ebből negusnyul igazoltan, a másik két... áh hagyjuk.

Horus képe
Horus
Adminisztrátor
Magyar Bajnok 2009
Magyar Bajnok 2013
Magyar Bajnok 2015
Csatl.: 2007. 04. 24.
Hely: üres konzervdoboz

Csak neked Horus negus írt nekem egy e-mailt amiben a folytatásról kérdezett és visszaírtam neki időpont féleségeket (azóta sem jött válasz) tehát nem érzem magam hibásnak :PP :DD

DigiHero voltam.

DigiHero képe
DigiHero
Csatl.: 2009. 01. 18.
Hely: Szombathely
Új hozzászólás