Back to top

A játék letöltése

A Harc Wesnothért projekt csapat kizárólag a forráskódokat adja ki. A különböző operációs rendszerekre történő bináris lefordítást a közösség tagjai végzik, ezért előfordulhat, hogy a kiadás után csak néhány nappal érhető el a telepíthető játék, illetve vannak olyan ritka operációs rendszerek, amelyekre nem minden verzió érhető el. [Hivatalos (angol nyelvű) letöltőoldal.]

Stabil kiadás: 1.12.6

A stabil kiadást ajánljuk a játékosoknak, ez tartalmazza a legkevesebb hibát, a legkiegyensúlyozottabb egységeket, és ezen verziót támogatják a többjátékos szerverek többsége is.

Korábbi kiadás: 1.10.7

Fejlesztői kiadás: 1.13.4

A fejlesztői kiadásban mutatkoznak be a legújabb grafikák, zenék, hadjáratok és más fejlesztések. Csak kipróbálásra és hibafelderítésre ajánljuk, játékra a mindenkori stabil kiadást használjuk!

Licenc

Ez a program szabad szoftver, ingyenesen letölthető, használható, és szabadon módosítható a GNU General Public License 2-es verziója alapján (a licenc magyar fordítása (vagy másik fordítása) nem hivatalos és nem jogerős, de a könnyebb megértés érdekében elolvashatod). Ez a program abban a hitben jött létre, hogy hasznos lehet, azonban készítői semmilyen felelősséget nem vállalnak működéséért. Azonban fontos megjegyezni, hogy a játék stabil kiadása megbízhatóan működik, egyik telepítő sem tartalmaz ártalmas programkódot, vírust, kéretlen reklámot, kémprogramot. Nyugodtan telepítsd és használd!