pintercsabi vs fafan99 most (ez elsőt már lejátszottuk, csak elfelejtettük kiírni)
"Bármikor, amikor a csüggedés lesz rajtam úrrá, csak arra gondolok, hogy a történelemben az igazság, és a szeretet mindig győzedelmeskedett. Voltak ugyan zsarnokok, és gyilkosok, és volt idő, amikor legyőzhetetlennek tűntek, de végül mindig elbuktak..."
Az A csoport tagjainak: írjatok vissza pls a privátban küldött levélkémre, hogy mikor értek rá, a számomra is alkalmas időpontok közül! Jó lenne a következő 4,5 napban pár meccset letudni...
mindenkori volt Wesnoth-ügyi (korrupt) államtitkár-helyettes úr, (Knalgába száműzetettve folyó hó 32.-én)
"Bármikor, amikor a csüggedés lesz rajtam úrrá, csak arra gondolok, hogy a történelemben az igazság, és a szeretet mindig győzedelmeskedett. Voltak ugyan zsarnokok, és gyilkosok, és volt idő, amikor legyőzhetetlennek tűntek, de végül mindig elbuktak..."
Hello!
Ineat - Sekai Sayuri mecs: 2017.08.10. 18 óra
Potyi-HUN -vs- Nym 1. kör most!
adburg vs potyi-HUN 1.meccs most
asburg vs potyi-HUN 2. meccs 2017 08 12 18:00
szdik570 vs. Ineat 1. meccs aug. 12. (szombat) 18:00
"Ineat"
asburg vs potyi-HUN 2.meccs most
pintercsabi vs fafan99 most (ez elsőt már lejátszottuk, csak elfelejtettük kiírni)
Az A csoport tagjainak: írjatok vissza pls a privátban küldött levélkémre, hogy mikor értek rá, a számomra is alkalmas időpontok közül! Jó lenne a következő 4,5 napban pár meccset letudni...
mindenkori volt Wesnoth-ügyi (korrupt) államtitkár-helyettes úr, (Knalgába száműzetettve folyó hó 32.-én)
marabu vs Sekai Sayuri 1. mecs most
marabu vs Sekai Sayuri 2. mecs most
Ijas01 vs scharon meccsek holnap, illetve holnapután 5-től
Legyenek inkább becsületes ellenfeleim, mintsem becsvágyóak, és nyugodtabban fogok aludni éjszakánként.
<Potyi-HUN -vs- Nym>
Szerda (08.16.) 18:00 várhatólag.
2. meccs.
</Potyi-HUN -vs- Nym>
Én meg fafannal játszottam tegnap és ma is este remélhetőleg (nem 6kor, de igyekszem már 7 fele ott lenni)
fafan99 vs sahblabla...
Az évszázad mérkőzése folytatódik.
„When life gives you lemons, don't make lemonade." – C. J.
inci vs. scharonHun meccs most
este fél9 körül fogadóóra az A csoport részére (1 vagy 0,5 meccs erejéig...).
Ineat vs Sekai Sayuri 2. mecs most volt
Georgy vs Ineat 1 meccs. Most
"Ineat"
Georgy vs marabu 1. meccs ma (szerda) 21-órakor.
Potyi-HUN -vs- Nym Ebben a pillanatban kezdődik.
yanosz - Matyi 1. mérkőzés most kezdődik
pintercsabi vs sahblabla most kezdődik
SilverMage-HUN vs. fafan99 indul 3... 2... 1... MOST!

"...és a legjobb tulajdonságom az hogy mindkét lábam egyforma, különösen a bal." - Bakos Bernadett, 2013. december
SilverMage-HUN vs. fafan99 2. menet
A katonák már a harcmezőkön vannak!
Sahblabla vs. SilverMage-HUN indul 3... 2... 1... MOST!
(ha valaki szeretné, feltölthetem a képet teljes méretben is - jómagam műve)
"...és a legjobb tulajdonságom az hogy mindkét lábam egyforma, különösen a bal." - Bakos Bernadett, 2013. december
Számos technikai probléma, és vétózások miatti két újranyitás után úgy döntöttünk, hogy holnap háromra halasztjuk a meccset.
Sahblabla vs. SilverMage-HUN indul 3... 2... 1... MOST!
duni78 vs fafan99.
A csata már zajlik.
duni78 vs. fafan99
2. menet ebben a pillanatban.
Sahblabla vs. fafan99
Most.
Oldalak