Karbantartás miatt zárva

Amíg az oldalba vésett rúnák visszanyerik mágikus erejüket, gyere és játssz velünk a 0x64.org kiszolgálón, vagy beszélgess velünk a freenode.net szerver #wesnoth-hu csevegőszobájában!

Miért van zárva a portál?

Március 28-án egy nagyon súlyos biztonsági hibát hoztak nyilvánosságra a Drupal tartalomkezelő rendszer fejlesztői. Mivel az oldal alatt futó Drupal 6-os kiadás hivatalosan már nem támogatott, csak patch van hozzá, ezért a portált leállítottuk, hogy elkerüljünk bármilyen biztonsági kockázatot.

Meddig lesz zárva?

Egyelőre nincs pontos időpont az újraindításról. Szeretnénk, ha a május 1-ei Steam megjelenésre már nyitva lenne a látogatók számára.

Miért tart ilyen sokáig a frissítés?

A rendszert konvertálnunk kell Drupal 7-es vagy 8-as verzióra. A 8-as verzióra átállásra készült egy terv két éve, azonban nagyon sok modulnak máig nem készült el a Drupal 8-as változata. Elképzelhető, hogy egy Drupal 7-es konvertálás gyorsabb lesz.

Mi történt eddig a portállal?

  • 2018. 04. 20.: A migrációs terv kész, a tartalom átmentése működik. A régi megjelenés migrálása folyamatban.
  • 2018. 04. 16.: A kezdeti Drupal 7 migrációs terv elő lett készítve. A tartalom nagy része átkerül, de még sok modul hiányzik.
  • 2018. 04. 02.: A Drupal 8 migrációs terv frissítve lett, de a korábban hiányzó modulok még mindig nem készültek el. Drupal 7 migrációs terv készítése.
  • 2018. 04. 01.: A portál alatt lévő szerver frissítve lett.
  • 2018. 03. 29.: A portál ki lett kapcsolva a Drupal biztonsági hibája miatt.