Back to top

4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

14 posts / 0 new
Utolsó bejegyzés
nermal93
nermal93 képe
Offline
Last seen: 7 hónap 3 hét
Csatl.: 2007. 12. 28. 01:00
4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Akkor ezennel a tornát lezárom, melynek eredménye:

1.hely - szdik570 - 110 pont
2.hely - Jf.Tasz - 90 pont
3.hely - Rudanar Firmus - 70 pont
4.hely - greencat - 50 pont
5.hely - negusnyul - 40 pont
6.hely - Nermal93 - 30 pont
7.hely - darazsvadasz -20 pont
DQ - aronn - DQ
DQ - fakivaki - DQ

A ranglista jelenleg:
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... tc95th.jpg

A lejátszott mérkőzések aránya szerintem elég nagy volt, hogy szignifikánsnak tekinthessük az eredményt.
A torna valljuk be nem lett olyan jó mint egy igazi bajnokság. A nagy tömeg és az irdatlan aktivitás is elmaradt, de azt hiszem a torna elérte a célját: Valamelyest betöltötte a meg nem rendezett bajnokság okozta űrt és kellemes perceket okozott a még életben lévő játékosoknak.

Epilógus.
Talán lesz-e még idén bajnokság? Nem hinném. Talán lesz-e még valaha több mint negyeven fős banokság, és vajon visszatérnek-e a 2008as vagy 2009es mostmár gigászinak mondható megmérettetések? A dicsfényben tündöklő harcok, felejthetetlen mákosrétesek? Nem tudni. De egy biztos: dícséretes a meccseket végigjátszó résztvevők helytállása a tornán, hiszen övék a jövő. Ők döntik el ezeket a kérdéseket, és bennük van a Magyar Wesnoth Portál és a Magyar Wesnoth Közösség Jövője.
- Tisztelgés, Díszsortűz -

szdik570
Offline
Last seen: 4 hónap 3 hét
Csatl.: 2009. 01. 12. 14:29
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Semmi dicsőség nem volt ebben a győzelemben, és ez elég rossz - már nem az ellenfelek, hanem a számuk miatt.
Nincsenek régi bajnokok, sem újak akikkel megmérkőzhetnék. Fél tucatnyian szórakozunk magunkban. Nem hogy ember nincs, aki a címemre törne, de bajnokság sem, hogy erre esély legyen. Verhetetlennek és hatalmasnak érzem magam, de nincs hol bizonyítsam.
Én a közeljövőben mindenképpen reklámozni fogom a wesnothot és a magyar portált, csak mert úgy gondolom, hogy a játék megérdemli. Veszek néhány 5000 ismerősös facebook acc-ot, és kiírom majd az összes War Colonies-ra regisztráló e-mail címére is, amikor már lesz pár ezer. De ezt csak hónapok múlva. Addig is, én nem örülnék ha elmaradna egy bajnokság. Szóval akinek megvan a címlista, az írjon egy levelet az összes valaha regisztrált embernek, hogy mondjuk okt. elsején elindul a bajnokság(erre az időpontra már talán én is tudok reklámozni). Legalább 20 fős bajnokságot akarok. A legjobban akkor örülnék, ha lenne 1-2 olyan ember is akik legalább egyszer-egyszer alaposan elvernek, és külön izgulnom kéne, hogy sikerül-e megvédenem a címemet.
S miért nincsen hősök csarnoka?? ahol a valaha volt legnagyobb bajnokok neve mellett az eredményeik, a címeik, a legszebb meccseik szerepelnek, esetleg egy képpel, idézettel?
A wesnoth szerintem a tökéletes észjáték, ami nem avul el, és amiben az egyetlen hiba, hogy nem én dolgoztam ki:D
Szóval megérdemelné, hogy történelme legyen, és 10 év múlva is bajnokságokat rendezzünk.

fakivaki
fakivaki képe
Offline
Last seen: 4 év 10 hónap
Csatl.: 2006. 08. 29. 02:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

nem vagy te se hatalmas se legyőzhetetlen ne ess már túlzásokba..egy olyan bajnokságot megnyertél amiben a fele visszalépett és még énis 2. lettem, mégha a korábbi bajnokságot megnyerted volna akkor büszkelehetnél de akkor se kéne ekkora egód legyen de így hogy mindenki inaktiv legyél 6 ember bajnoka.grat

Jf. Tasz
Jf. Tasz képe
Offline
Last seen: 1 hónap 4 hét
Csatl.: 2010. 05. 15. 15:42
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Torna >>
Én örülök és büszke vagyok a helyezésemre! (Bár az ezidáig vezető út eléggé szerencsés volt.)

nermal93 >>
A pontozás mi alapján van meghatározva? Érdekel!
A raglista fejlécében helytelenül "2. torna" szerepel a "4. torna" helyett.

szdik570 >>
Ha tényleg meg akarod mérettetni magadat, akkor menj bátran a hivatalos szerverre, regisztrálj a hivatalos fórumon. Ott igazán megmutathatod, hogy ki vagy.

írta Jf. Tasz, Wesnoth-i Üdvözlettel ;) A Nagy-Óceán Járójának kapitánya :star:
a 2013-as és a 2015-ös MWB bírója-szervezője és a Facebook kezelője

szdik570
Offline
Last seen: 4 hónap 3 hét
Csatl.: 2009. 01. 12. 14:29
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

faki
Nem a bajnokság miatt. Azt tényleg nem éreztem nehéznek, vagy dicsőnek. Eszembe sem jutott, hogy megnyerjem, csak az ideire készültem. Csalódtam is, mikor végül győztem. 1v1-ben egy jó ideje csak elvétve lettem elgyepálva - nem magyarok között, hanem egyáltalán, és azokból a meccsekből is tanultam annyit, hogy még egyszer nem sikerülne ugyanúgy elverni. A wesnothban mindig van egy logikailag tökéletes lépés, amit szerintem majdnem mindig meg tudok találni, még ha emiatt lassú játékos vagyok is. A célom, hogy a majdnem mindigből, mindig legyen :D De mint írtam, én csak az alkalmat keresem, hogy bizonyíthassam amit magamról gondolok :)
Még áll amit anno kiírtam: ha bárki szeretne játszani, csak keressen fel és örömmel 1v1-ezek.

és valaki mondja meg, hogy lehet hogy ennyire üres a hivatalos kiszolgáló is? talán ha 100-an fent vannak egyszerre, az egész világról. nem hogy 1v1-ezni, egyáltalán játszani is nehéz. nem tud esetleg valaki népszerű kiszolgálókat?

nermal93
nermal93 képe
Offline
Last seen: 7 hónap 3 hét
Csatl.: 2007. 12. 28. 01:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

szdiknek igaza van, így tényleg kihal az izgalom és a dicsőség, ha nincs azonos erejű ellenfél vagy halomra verhető tömeg.
fakinak is igaza van, már az sem volt egy összeszedett bajnokság egy évvel korábbhoz képest. De ugyanakkor az még bajnokság. 2006ban meg 6 fős volt, de még az is hitelesnek számít, hiszen akkor még annyian játszottak.
valamint Jf.nek is igaza van, az tényleg negyedik lenne. (110,90,70,50,40,30,20,10,10,10... a torna pontkiosztása, mert így lett meghatározva még vagy másfél éve.)

Nermal

DigiHero
DigiHero képe
Offline
Last seen: 4 év 8 hónap
Csatl.: 2009. 01. 18. 16:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

fórum=véleménynyilvánítás :)
grat mindenkinek! (nem igazán értem rá azért nem játszottam, csak visszalépés lett volna belőle)

és a lényeg amiért írok: szdik amikor reklámozod, akkor lécci, ne úgy tegyed majd, h "huh gyertek játszani a játékot, amiben, én vok a királyok királya!" rendkívül pocsék ezt olvasgatni, amikor azt hiszem h normális hsz-ek vannak... nemtom mikor változtál ekkora egomanné :)

ui.: leírták előttem, h az a "bajnokság" miféle bajnokság volt amit nyertél :)

DigiHero voltam.

Horus
Horus képe
Offline
Last seen: 1 év 2 hónap
Csatl.: 2007. 04. 24. 02:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

DigiHero wrote:

nemtom mikor változtál ekkora egomanné :)

Kevéssel azelőtt, hogy kompenzáció gyanánt a kiírt harmadik meccsünkön kikapott két egységtől egy törpetükörben. Úgy tűnik, hogy nem értem el vele a kívánt hatást. Ezúttal is üzenem, hogy már kezdhet is gondolkodni, hogy sci-fi vagy jóslatok kategóriából választ könyvet, miután 12 vívó leszeleteli a kastélyában.

szdik570
Offline
Last seen: 4 hónap 3 hét
Csatl.: 2009. 01. 12. 14:29
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Az régen volt Horus. Vagy egy éve. Azóta fejlődtem, tökéletesítettem a logikámat, és híztam 20 kilót, hogy még nagyobb ellenfele legyek bárkinek. Akár gratulálhattok is, ma vagyok kerek 80.
Még egyszer ugyanúgy te sem vernél el :)

S nem gondolom, hogy szégyen lenne 2 egységtől kikapni. Bármikor kiállok egy hulla ellen nehézgyalog-mage, vagy troll-ork íjász párossal. Vagy akár perzse ellen lándzsás-íjásszal, de univerzális páros a mennydörgő-harcos, akiket gyakran használok is magukban, vagy 1-2 griffel, útonállóval kiegészítve, hogy többet lássak.

Holnap sokat leszek hivataloson, keressetek ott.

Enin
Enin képe
Offline
Last seen: 3 hónap 1 hét
Csatl.: 2007. 08. 04. 02:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Gratulálok a részt vevőknek az elért eredményekhez. Kihagytam a tornát nem akartam elrontani az állandó szakadásaim miatt, de azért mondhatjuk hogy aktívan megfigyeltem.

Ami szdikket illeti, hírdetgetheted hogy mikor leszel fent nekem például egyáltalán nem lenne kedvem veled játszani, a múltkori 1v1-et ahol tünde az ork ellen és a végén legyőztelek hogy kiakadtál, és mindenre fogtad csak hogy a vereséged ne legyen számodra igazi vereség vagy tudom is azt hogy mi.

Szerintem hülyeség, úgy hogy felejtsd el, nem fogsz tudni mindig nyerni, ott az idegesítő szerencse kalkulátor amiből hogy ha nem jut neked elég és az ellenfeled elég erős mindegy hogy milyen számításokat húzol elő a zsebedből akkor sem fogsz nyerni, ez a fent említett meccsben is szerepelt és hogy kiakadtál rajta. :lol:
És mielőtt azzal jössz hogy a törp lettél volna nem így alakult volna, emlékeztetlek senki nem kényszerített a randomra.

Nem tudom, még gondolkodom rajta...

szdik570
Offline
Last seen: 4 hónap 3 hét
Csatl.: 2009. 01. 12. 14:29
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Nem akadtam ki, csak nem akartam gratulálni...:D
sokszor kaptam ki a múltban, de most új sorozatba kezdek. legalább 100 győzelmet akarok, vereség nélkül.
a szerencse önmagában nem tehet egy vereségről, csak nagy előnyt adhat valamelyik félnek. meg, nagy magabiztosságomban emlékszem, hogy túlságosan lebecsültelek nem gondolkoztam eleget. így kaptam ki egy 1200 ladderpontostól is egyszer, mikor már 1800 fölött voltam:D
és most már nem csak törpökkel megyek, az nem igazi profizmus ha egy népre specializálódom. random leszek mindig.

amúgy akkor valaki tesz valamit, hogy legyen idén is bajnokság?

szdik570
Offline
Last seen: 4 hónap 3 hét
Csatl.: 2009. 01. 12. 14:29
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Bocs az off-ért.

Új taktika, Horus kedvéért :)

Udi
Udi képe
Offline
Last seen: 1 év 1 hónap
Csatl.: 2008. 03. 01. 01:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Én bízom benne, hogy csak a szokásos nyári pangás van, nyaralások, strandolások, esküvők, lakásfelújítások, idén még az olimpia is befigyelt. Szerintem ha vége a nyári szünetnek, és kezdődik a suli, akkor jobban kiszámítható lesz, hogy ki mennyire ér rá. Tavaly is csak néhány héttel korábban kezdődött a bajnokság, még nincs késő, de még kérek egy hetet, hogy a fórumot át tudjam állítani.

"If you don't want to be replaced by a computer, don't act like one." - Arno Penzias

Horus
Horus képe
Offline
Last seen: 1 év 2 hónap
Csatl.: 2007. 04. 24. 02:00
Re: 4. Magyar Wesnoth Torna - Eredményhirdetés

Udi wrote:

Én bízom benne, hogy csak a szokásos nyári pangás van, nyaralások, strandolások, esküvők, lakásfelújítások, idén még az olimpia is befigyelt.

Nem is beszélve az érák helyrepofozásáról és egy egész sziget kitatarozásáról. :wink: