The Followers of Caenir Era Project

Egyelőre csak project szintjén létező éra. Azért írom le, hátha érdekel valakit...meg azért is, hogy segítséget kérjek Laughing out loud
Az éra alapvilága igen egyszerű: Vannak a sima, alapértelmezett orkok(egy-két egységgel "tuningolva") vannak az élőholt orkok, és egy titokzatos Szekta. Később lehet, hogy több "faj" is hozzá lesz adva..ha lesz ötletem. A art, és a képi rész nagyjából megvan, a gyakorlati részben kérnék segítséget : Nem nagyon értek az egység mint olyan kreáláshoz. Csak angol nyelvű segítséget találtam, de az nekem sokat ér, világ életemben németet tanultam. Gondolom itt vannak néhányan, akik értenek ezekhez, az ő segítségüket kérném, és a véleményüket is, hogy milyennek gondolják az éra alapötletét, megvalósíthatóságát.

Dominator
Csatl.: 2011. 08. 14.

A Wesnoth történelmébe mégis hogy illeszkedne be ez az era? Engem érdekelne egy jó kis történet.

Üdv.Generion

Generion
Csatl.: 2008. 09. 18.
Hely: Wesmere

Az alapkoncepció Wesnoth jövőjéről szól: Káosz uralkodik a Nagy-kontinensen. Az emberek régen felbontották a szövetséget e törpökkel, és a tündékkel. A királyság szétesett. A káosz közepette felemelkedik egy szekta, akiket csak Caenir követőiként ismernek. Érdekes módon Caenir felbukkanásával az északi orkok közül sokan elhullanak, majd pár hét múlva kikelnek sírjaikból. Könnyen meg lehet különböztetni őket a "sima" élőholtaktól: Szemeik zöld fényben úsznak. Az orkok egyre nehezebben veszik fel a versenyt a sokasodó élőholtakkal. Eközben a szekta fegyveres erőket toboroz, hogy észak felé vezényelje őket...

És innentől a fantáziájára van bízva a történet a játékosnak. Wink

A "jövő" ebben az esetben a távoli jövő, ám ám még a "tűző napok alatt" előtt helyezkedik el Smile
Nagyjából ez az elképzelés.

Dominator
Csatl.: 2011. 08. 14.

Tanulmányozásra javaslom az "Új korszak" vagy a "Rossz hold kelt föl" hadjáratokat.
Utóbbiban egy teljesen új korszakot kreált "Ősi korszak" néven. Magyar fordítása is van. Abból sejtheted a beállítandó paramétereket. Ha konkrét kérdéseid vannak, akkor szívesen segítek.
De addig is legalább egy egység kreálásával jó lenne, ha tisztába kerülnél.

kele

kele képe
kele
Csatl.: 2008. 08. 28.

Az egységek készítésével elméleti síkon tisztában vagyok. Csak mikor gyakorlatban kipróbáltam, elég...nos fogyatékos lett az eredmény . :?
Bár lehet, hogy a gép a hibás, vagy én csesztem el valamit...
Ezesetben viszont még csiszolnom kell a tudásom.
A tanulmányozásra ajánlott hadjáratokat igyekszem majd megkukkolni.

Dominator
Csatl.: 2011. 08. 14.

Elvileg régóta készül a kézikönyv fordítása.
Ha egyes menüket le kell fordítani, abban segíthetek.
Egyébként a fent nevezett hadjáratok angol neve: A New Order illetve Bad Moon Rising, amihez az Archaic Era szükséges.

Csak kíváncsiságból. A képi rész kész van, mint írod. Ez portrét jelent? Ugyanis animációk is vannak az egyes egységekhez, például ezt is be kell állítani a konfigban. Vannak gyári beállítások, amik megadják a mozgásmódot, azonkívül az egyes ellenállásokat is meg kell adni. Ilyesmiket értek egység kreálása alatt. Azaz tisztában lenni egy egységhez tartozó paraméterekkel. A file kreálása már másolás/beillesztés módszerrel is megoldható.

Zárójelben: A Rossz Hold kelt föl hadjáratban is szerepel egy szekta. S vannak kapcsolódó pontok az elképzeléseid és a hadjárat közt.Tényleg érdemes tanulmányoznod, esetleg ötleteket is meríthetsz belőle egy saját hadjárathoz Laughing out loud - a legjobb módszer, hogy ismertté tedd a korszakot... S ha grafikai bravúrokra vágysz, arra is van hadjárat: Út az Ismeretlenbe (To Lands Unknown), meg a hozzá tartozó korszak a Mágia Korszaka (Era of Magic)

kele

kele képe
kele
Csatl.: 2008. 08. 28.

Dominator wrote:
A art, és a képi rész nagyjából megvan

Ha tényleg rendelkezésre áll az optikai tuning, nem árt azt fel is posztolni. Jó minőségű alapanyaggal - legyen az bármilyen természetű - sokkal könnyebb követőket nyerni az ügyhöz.

Horus képe
Horus
Adminisztrátor
Magyar Bajnok 2009
Magyar Bajnok 2013
Magyar Bajnok 2015
Csatl.: 2007. 04. 24.
Hely: azt csak a parlamentben szoktak

tök jó!!:) Smile :smile:" width="19" />

a kígyók cukik

akigyokcukik képe
akigyokcukik
Csatl.: 2016. 12. 17.

     Tyú, de régi fórumot találtál meg! Amúgy szia Laughing out loud

     "...és a legjobb tulajdonságom az hogy mindkét lábam egyforma, különösen a bal." - Bakos Bernadett, 2013. december

SilverMage képe
SilverMage
Csatl.: 2015. 04. 04.
Hely: Az én tartózkodási helyem nem publikus, viszont tudom hogy TE épp hol tartózkodsz, és ezt ki tudom használni ellened.
Új hozzászólás